Ziraat Bankası Bankomat Hesabı Nasıl Açılır

 Ziraat Bankası, ülkemizde en çok güvenilen devlet bankalarından birisidir. Bu yüzden parasını güvenli bir hesaba yatırmak isteyenlerin aklına Ziraat Bankası Bankomat Hesabı Nasıl Açılır sorusu geliyor. Ziraat Bankası üzerinden Bankomat hesabını açabilmek için, bankanın bankamatik kartı olan Bankkart sahibi olmanız gerekmektedir. Bu yazımızda, sizlere Ziraat Bankası Bankomat Hesabı hakkında bilgiler vereceğiz. 

Parasını güvenli bir hesaba aktarmak isteyenler için Ziraat Bankası, Bankomat Hesabı hizmeti vermektedir. Ziraat Bankası hesabı açılması durumunda kişiye bankamatik kartı verilir. Bu bankamatik kartı ile ATM üzerinden para yatırma, para çekme işlemleri yapılabilmektedir. Ayrıca, internet üzerinden ve mağazalardan da alışveriş yapma imkanı bulunmaktadır. 

Ziraat Bankası Hesap Başvurusu yapan müşteriler, kendilerine verilen internet bankacılığı şube şifresi ile internet bankacılığına giriş yapabilirler. Bu sayede, bankaya gitmeden, hızlı bir şekilde internet üzerinden bankacılık işlemlerini gerçekleştirilmek mümkündür. Ziraat Bankası Bankomat Hesabı başvurusu yapmak istiyorsanız, bunu yapabilmeniz için 18 yaşından büyük olmanız ve T.C. vatandaşı olmanız gerekmektedir. On sekiz yaşından küçük olan kişiler için maalesef hesap başvurusu alınamamaktadır. Banka üzerinden hesap açarak tasarruf edebilirsiniz. 18 yaşının altındaki bireylerin hesap açabilmesi için ebeveyn izni alması gerekmektedir.  

Ziraat Bankası Hesap Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır 

Devlet bankaları arasında en iyi hizmete sahip olan Ziraat Bankası üzerinden hesap açabilerek, bankanın müşterisi olabilirsiniz. Ziraat Bankası, özellikle tarım ve çiftçilik ile uğraşan birçok kişi için kampanyalar düzenleyerek ön plana çıkan kamu bankasıdır. Ziraat Bankası hesap kartı başvurusu için en yakınınızda bulunan Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz. T.C. Cüzdanınızı yanınıza almayı unutmayınız. Bunun yerine, Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden de kart başvurusu yapabilirsiniz. TL mevduat hesabınızı oluşturarak Ziraat Bankasının avantajlarından faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası hesap açma işlemleri için, online olarak da görüntülü konuşmadan sonra hesap başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Bunun için Ziraat Bankası mobil uygulamasını indirmeniz ve online olarak hesap başvurusu yapmanız gerekmektedir. Mobil uygulama üzerinden yapılan hesap başvurusunda, müşteri temsilcisi ile görüntülü konuştuktan sonra, kimliğinizi gönderdiğinizde hesap başvurunuz alınacaktır. Daha sonra belirttiğiniz adresinize bankamatik kartınızın gönderimi sağlanacaktır. 

Ziraat Bankası Hızlı Hesap Oluşturma 

Eğer hızlı bir şekilde hesabınızı oluşturmak istiyorsanız, 0850 220 00 00 Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak, oluşturma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ziraat bankası hesap oluşturma işlemleri başarı ile bittiğinde hesap numarası verilecektir. Bu hesap numarası üzerinden işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Hesap numaranız oluştuktan sonra, müşteri hizmetleri ile görüşerek hesabınızın online bankacılık şifresini oluşturabilirsiniz. Ziraat Bankası uygulaması ile banka hesabınızı dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. 

Ziraat Bankası Kredi Kartı Nasıl Alınır? 

Bankkart combo, tüm banka ve kredi kartlarınızı tek bir kartta sunar. Bankkart Combo, bir yüzünde kredi kartı diğer yüzünde ise banka kartını barındırır. 

  • Ziraat kartınızın ön yüzeyinde kredi kartı numarası 
  • Ziraat kartınızın arka yüzeyinde banka hesap numarası 

ATM’den para çekerken olduğu gibi seçenekler, dijital olarak görüntülenebilmektedir. ATM ekranının yönü ilk bakışta şaşırtıcı görünebilmektedir. Pos Cihazları, bir mağazada veya kartla iade yaparken ATM’ye ek olarak bir seçenek sunmaktadır. Bulunduğunuz mağazada dilerseniz hesabınızdan, dilerseniz de kredi kartınızdan çekim yaptırabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Kredi Kartı Alma İşlemlerini banka web sitesinden alabilirsiniz, ancak bunun için Ziraat Bankası hesabınızın bulunması gerekmektedir. Ziraat Bankası hesabınız bulunmuyorsa, size en yakın banka şubesine gidebilirsiniz. ATM’den başvuru da yapabilirsiniz. Tüm bunları yapmak istemezseniz, Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerini arayarak Kredi Kartı başvurusu yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası kredi kart başvurusunun yapılması için öncelikle Ziraat Bankası’nda banka hesabınız bulunması gerekmektedir. Bankanın sunduğu çeşitli kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. Kartınız ile satın aldığınız ürünlerde bonuslar kazanabilirsiniz. Birçok mağazada Bankkart Combo indirimlerinden yararlanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu 

Birden fazla bankadan kredi kartı reddi alıyorsanız şunu bilmeniz gerekmektedir. Findeks son yıl içerisinde bankalara olan borçlarınızı rapor etmektedir. Bu yüzden tutarlı ödeme davranışınız Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu işleminizi olumlu veya olumsuz olarak etkileyebilmektedir. 

Osmanlı İmparatorluğu döneminden beri var olan Ziraat Bankası, tarım ve diğer alanlarda müşterilerine ayrıcalıklı hizmetleri sunmaya devam ediyor. Bankaya başvuru yaparken istenecek belgeler, aşağıda listeli bir şekilde verilmiştir. 

  • Fotoğraflı kimlik cüzdanı kopyası 
  • Adınıza ödenen faturalar 
  • Otomatik ödeme verilen fatura nüshaları 

Ziraat Bankası üzerinden açmış olduğunuz hesap ile Banka ve Kredi Kartı İşlemleri, şifre işlemleri, bankacılık işlemleri, OGS ve HGS işlemleri ve diğer tüm bankacılık işlemleri kolaylıkla yönetilebilmektedir.  

Ziraat İnternet Bankacılığı Hesap Açma 

Ziraat bankası hesabı açabilmenizin üç yolu bulunmaktadır. Ziraat internet bankacılığında hesap açabilmeniz için öncelikle Ziraat Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Mobil uygulama içinde müşteri olmanız gerekmektedir. 

Ziraat Bankası Hesap ve Banka Kartı Açmanın Avantajları 

  • Ziraat Bankası banka kartınız bulunuyorsa, alışverişte puanlar yerine tasarruf sağlayabilirsiniz. 
  • Ziraat Bankası banka kartları, kredi kartlarından oluşmamaktadır. Banka kartları, hesabınız ile ilişkilendirilen kartlardır. Nakit parayı 7/24 taşımanın kolay yolunu sunarlar. Kartınızdan nakit çekebilir ve alışveriş yapabilirsiniz. 
  • Hem yurtiçi hem de yurtdışı alışverişlerinizde satın alım tutarının %0,50’sini tekrar alabilirsiniz. Bu kazanç, bir sonraki ayın başında banka hesabınıza yatırılmaktadır.  
  • Ziraat Bankası Banka kartı için günlük işlem limiti 2.000 TL ile sınırlıdır. 
  • Kazançlar hesabından gelen kazancı, bakiyenizle günlük faiz kazanmak için kullanabilirsiniz. 
  • Kazanan hesaplar için günlük minimum 250 TL maksimum 2500 TL faiz sınırlıdır.  
  • Yeni banka kartından yararlanabilmek için herhangi bir Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olan Kişi Yurtdışına Çıkabilir mi

Müfettiş Maaşları Ne Kadar? (Güncel)

Ziraat Bankası Dul ve Yetim Konut Kredisi Nasıl Alınır?