Anadolubank Kredi Kartı Başvurusu

 Anadolubank Türkiye'de 30 ilde 115 şubesi ile faaliyet göstermektedir. Anadolubank worldcard ve  kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler faiz oranları ve yapılandırma detaylarını merak etmekteydi. Anadolubank cazip faiz oranları ile donatılan kredi kartlarını 115 şubeden müşterileriyle buluşturuyor.

Anadolubank Kredi Kartı Başvurusu

Anadolubank, tarım alanında ve birçok alanda kredi kartı ve kredi avantajları ile hizmet vermektedir. Diğer bankalara nazaran daha düşük kart aidatları bulundurup ayrıca kart limitlerinde de değişiklik göstermektedir. Anadolubank kredi kartı  kredi kartının bünyesinde hizmet vermektedir. Anadolubank kredi kartı başvurusunu 7 farklı şekilde yapabilirsiniz.

  • SMS yoluyla başvuru
  • Mobil bankacılık ile başvuru
  • Telefon yoluyla başvuru
  • İnternet sitesinden başvurma
  • Anadolubank müşteri hizmetleri ile başvuru
  • ATM'den başvuru
  • Banka şubesinden başvuru

Anadolubank Worldcard Kredi Kartı

Worldcard bünyesinde hizmet veren Anadolubank worldcard kredi kartı özellikle tarımsal çiftçilik harcamalarında avantajlı kampanyalar vermektedir. Ziraat bankasından sonra çiftçilik ve tarım alışverişlerinde en çok tercih edilen kredi kartlarından biridir.

Anadolubank Worldcard Kredi Kartı Avantajları ve Özellikleri

  • Ülke çapında 100 bini aşkın worldcard'e üye işyerlerinden avantajlı bir şekilde alışveriş yapılabilir.  Kartın isimlerine ve limitlerine göre değişiklik göstermektedir. Classic, Gold ve Platin olmak üzere 3 parçaya ayırabiliriz.
  • Anadolubank Worldcard Classic 75 TL yıllık kart ücreti ile birlikte 1500 TL'lik kart limiti bulunmaktadır.
  • Anadolubank Worldcard Gold  93 TL yıllık kart ücreti ile birlikte 3500 TL'lik kart limiti bulunmaktadır.
  • Anadolubank Worldcard Platinum 106 TL yıllık kart ücreti ile beraber 3500 TL kart limiti bulunmaktadır.

Anadolubank Kredi Kartı

Anadolubank kredi kartı da Enpara kredi kartı gibi yıllık aidat ücreti ödemeden sahip olabileceğimiz kredi kartlarından biridir. Anadolubank kredi kartı ile alışveriş için gittiğiniz işyerlerinde VİSA ve MASTERCARD amblemi olduğu sürece istediğiniz gibi alışveriş yapabilir, taksitlendirme yapabilir ve nakit avans ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Anadolubank kredi kartının avantajları 

  • Anadolubank kredi kartı yıllık aidat ücreti almamaktadır.
  • Bu kredi kartı ile yurtiçinde ve yurtdışında visa ve mastercard amblemi olan her işyerinde alışveriş yapabilirsiniz.
  • Anadolubank internet bankacılığı, mobil şube ve ATM'lerden istediğiniz zaman taksitli taksitsiz nakit avans ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Anadolubank SMS yolu ile kredi kartı başvurusu

Anadolubank diğer şubelerden farklı olarak SMS yolu kredi kartı başvurusunu kabul etmemektedir. Anadolubank şubelerine uğrayarak kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz.

Anadolubank mobil bankacılık ile başvuru 

Anadolubank bankasının teknolojik imkanları el vermediği için mobil bankacılık uygulaması bulunmamaktadır. Bu yüzden bankanın kredi ve kredi kartı başvurusunu mobil bankacılık üzerinden yapamıyoruz.

Anadolubank telefon yoluyla başvuru

Anadolubank kredi kartı başvurusunu telefondan 0850 222 22 50 numarasından çağrı merkezini arayarak başvuru talebinde bulunabilirsiniz.

Anadolubank internet sitesinden başvurma 

Anadolubank kredi kartı başvurusu için internet sitelerinden başvurulmak istendiği zaman banka şubelerine gelip kredi kartı başvurusu yapmanızı istemektedir. İnternet sitelerinden sorgulama yaparak veya 0850 222 22 50 müşteri danışmanlarını arayarak size en yakın il veya ilçe şubelerini öğrenebilirsiniz.

İnternet üzerinden anadolubank kredi kartı başvurusu için ilgili yazıdan geçiş yapabilirsiniz.

Anadolubank müşteri hizmetleri ile başvuru

0850 222 22 50 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak Anadolubank kredi kartı başvurusu yapmak istediğiniz zaman bu yolla kredi kartı başvurularını almadıklarını söyleyerek size en yakın şubelerini söyleyip şubelerine gelerek başvuru yapabileceğinizi söylemektedir.

Anadolubank ATM'den başvuru

Anadolubank diğer çoğu banka gibi ATM üzerinden kredi veya kredi kartı başvurularını kabul etmemektedir.

Anadolubank şubesinden başvuru 

Anadolubank 2021 itibariyle sadece banka şubelerinden kredi kartı başvurularını kabul etmektedir. Başvuru yolları heran değişiklik göstermektedir. Teknolojik olarak çok iyi olmadıkları için şube başvurusu şuan tek başvuru yoludur.

 

Ayrıca kredi kartı başvurusunu yaparken kredi notunuzun yüksek ve kredi kartını alabilecek düzeyde olması gerekmektedir. Kredi kartını alabilirlik durumunuzu öğrenmek için veya direkt olarak Anadolubank kredi kartı başvurusu yapabilmek için banka şubelerine giderek direkt olarak başvurularını yapabilirler.

Kredi kartı başvuru sonucu yapılan başvuruların sonuçlarını öğrenmek için yazdığım yazımdır. Yazıdan başvuru sonucunun nasıl öğrenileceğini görebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olan Kişi Yurtdışına Çıkabilir mi

Müfettiş Maaşları Ne Kadar? (Güncel)

Ziraat Bankası Dul ve Yetim Konut Kredisi Nasıl Alınır?