Akbank Tosla Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

 Akbank Tosla Kart, birçok işlemi diğer bankalara göre daha yüksek limitlerle sunmaktadır. Ücretsiz olmasıyla sektöre girdiğinden beri en çok konuşulan kartlar arasında yer alır. Bu kadar konuşulması sonucunda, Akbank Tosla Kart Başvurusu Nasıl Yapılır soruları akıllara gelmektedir. Bu yazımızda, bunlar hakkında bilgi vereceğiz. 

Tosla Kart Nedir? 

Tosla kart, piyasa üzerinde bulunan diğer ön ödemeli kartlar gibi hizmet vermektedir. Tosla Kart’ı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği, ücretsiz bir bankacılık ürünü olmasıdır. Bu ürün için banka müşterisi olmanıza veya bankalarda hesabınızın olmasına gerek kalmıyor. Firmanın belirlemiş olduğu şartları yerine getiren herkes, satış noktalarından bu kartı satın alıp kullanabilmektedir. 

Tosla Nasıl Kullanılır? 

Akbank Tosla, iki şekilde kullanım sunmaktadır. Dilerseniz satış noktalarından ön ödemeli kartınızı satın alarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz de Akbank’ın bünyesinde barındırdığı ve tamamen ücretsiz olan Tosla uygulamasını indirerek hesabınızı oluşturabilirsiniz. Hesap oluşturmak için herhangi bir ücret istenmemektedir. Hesabınızı oluşturarak içerisine para yükleyebilir ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. 

Akbank Tosla Uygulaması 

Akbank Tosla ön ödemeli kartının bir diğer avantajı ise mobil uygulamasının olmasıdır. Bu mobil uygulama birçok özellik içermektedir. Tek tık ile saniyeler içerisinde ücretsiz bir şekilde para transferi yapabilir ve arkadaşlarınız ile anında EFT işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Tosla’nın resmi internet sitesine giriş yaparak diğer tüm özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Tosla mobil uygulamasını indirmek için bağlantılar web sitesinde yer almaktadır. Bu kartın kullanımında genç kitle hedef alınmıştır. Gençlerin para transferi konusunda yaşadıkları sorunları çözmek için Akbank bu sektöre giriş yapmıştır. 

Tosla Kart Kimler Alabilir? Tosla Kart Ücretli mi? 

Tosla Kart 12 yaşından büyük herkes tarafından alınabilmektedir. Gençler için oldukça avantajlı olan Tosla Kart’ın iki farklı türü bulunmaktadır. Bunlar, isimsiz kart ve isimli karttan oluşmaktadır. Üzerinde isminizin yazdığı bir kart istiyorsanız, 10 TL ücret karşılığında kartınıza sahip olabilirsiniz. Bu durum çok önemlidir, çünkü 10 TL karşılığında Doğrulanmış Tosla’lı unvanı bununla beraber kazanılır. Doğrulanmış Tosla’lı unvanına sahip olan kişilerin limitleri diğerlerine göre daha yüksektir. 

Doğrulanmış Tosla’lı Nedir? 

Üstte belirttiğimiz gibi iki kart türü bulunmaktadır. Üzerinde kişinin isminin yazılı olduğu bir kart sahibi Doğrulanmış Tosla’lı olmaktadır. İsimsiz ve standart bir kart almak istiyorsanız 5 TL ücret ile tüm satış noktalarından edinebilirsiniz. 

Akbank Tosla İşlem Limitleri 

ATM Para Yükleme: Herkes için 750 TL, Doğrulanmış Toslalı için 19.990 TL 

Banka Hesabı ile Para Yükleme: Herkes için 750 TL, Doğrulanmış Toslalı için 19.990 TL 

Banka Kartı ile Para Yükleme: Herkes için 750 TL, Doğrulanmış Toslalı için 19.990 TL 

Diğer Toslalılardan Para Transferi: Herkes için 750 TL, Doğrulanmış Toslalı için 19.990 TL 

ATM Para Çekme Limiti Herkes için 300 TL, Doğrulanmış Toslalı için 2.000 TL 

       Üstteki limitler ile Tosla işlemlerinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. İlave hizmet ücretleri için aşağıda yer verdiğimiz listeden bilgi edinebilirsiniz. Tosla müşterileri hesabında maksimum olarak 750 TL bulundurabilmektedir. Doğrulanmış Toslalılar ise 19.990 TL’ye kadar hesabında para bulundurabilirler. 

Tosla Kart İşlem Ücretleri 

Para Gönderme ve Alma: Ücretsiz 

Para Yükleme (Tüm Kanallar): Ücretsiz 

Para Çekme (Tüm Kanallar): Ücretsiz 

Para Çekme (Yurt Dışı): 5 TL 

Tosla Kart (İsimsiz): 5 TL  

Tosla Kart (İsme Özel): 10 TL 

Akbank güncel havale ve eft ücretleri

Tosla Kart Özellikleri Nedir? 

Gençler için oldukça avantajlı olan Tosla Kart ile yüklediğiniz tutarda ödeme veya harcama yapabilirsiniz. Rehberinizde kayıtlı olan kişilerden Tosla Uygulaması üzerinden para alabilir ve gönderebilirsiniz. Türkiye ve Yurtdışında Master Card’ın geçerli olduğu her yerde kullanılabilmektedir.  

Tosla Kart Nasıl Başvurulur? 

İsimli kart sahibi olmak isteyenler Tosla uygulaması üzerinden formu doldurarak kart başvurusu yapabilirler. Başvuru sırasında 10 TL ödeme yapılmaktadır. Bu başvurudan sonra isme özel istediğiniz kart, verdiğiniz adrese gönderilir. 

Sadece kart numarasının yazılı olduğu isimsiz kart kullanmak isterseniz, aşağıda listeli olan yerlerden kartınızı 5 TL karşılığında alabilirsiniz. 

  • Carrefoursa 
  • Hepsiburada 
  • ŞOK Market 
  • Teknosa 
  • Banabi 
  • D&R Mağazaları 
  • Zorlu PSM otomatları 

Tosla Karta Hangi ATM’lerden Para Yüklenir? 

Tosla Karta’a para yükleme işlemi 1 TL işlem ücreti karşılığında birçok ATM ve diğer yerlerden yapılabilmektedir. Tosla kart para yükleme yerleri aşağıda listelenmiştir. 

  • Şok Market 
  • Teknosa 
  • Akbank ve Tüm Ortak ATM’ler 
  • Herhangi bir banka kartı veya banka hesabı 

Tosla harca bölüş özelliği ile arkadaş gruplarınızı oluşturarak, tüm arkadaşlarınız ile harcamalarınızı bölüşebilirsiniz. Gruptan ekleme ve çıkarma gibi değişiklikler ayarlanabilmektedir. 

Oyunlarda Tosla Kullanımı 

Tosla ile oyna kazan jokerleri ve Apex Legends, Zula, PUBG, LOL ve daha birçok oyundan pin satın alınabilmektedir. Uygulamada yer alan “sen” sekmesinin altında “giden” seçeneğinde bulunabilmektedir.  

Tosla Müşteri Hizmetleri 

Akbank Tosla Ön Ödemeli kart ile ilgili detaylı bilgi almak için 0850 477 0 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olan Kişi Yurtdışına Çıkabilir mi

Müfettiş Maaşları Ne Kadar? (Güncel)

Ziraat Bankası Dul ve Yetim Konut Kredisi Nasıl Alınır?